Magazin, Razno

Večita dilema. Šta obući? Koje štikle obuti? Kosa vam nije sveže isfenirana.... Evo jednostavnih primera kako da se spremite za izlazak u roku od pet minuta a da pri tom izgledate savršeno! Lako je, verovali ili ne. Ne znate šta da obučete a imate najmanje deset haljina? Nikada nećete pogrešiti u koliko haljine ostavite po strani (jer morate izabrati adekvatne čarape, donji veš, nakit...). Dakle odlučite se za proverenu stvar. Farmerke, atlet majica, štikle i vaš stajling je gotov. Ove odevne predmete verujemo ima svaka devojka. Dakle minut je prošao.

tdevojke

Niste stigle da operete kosu? O.K. Postoji rešenje. Talk puder rešava stvar. Nanesite ga na koren kose, a onda je rastresite. Ovaj puder upija masnoću. Za 30 sekundi vaša kosa izgledaće čisto. Vežite je u rep, ili je blago natapirajte i pustite. Za ovaj poduhvat potreban je samo jedan minut.

informbiro devojke

Za šminku vam je potrebno dva minuta. Batalite popularno konturisanje lica. Ne idete na foto šuting, idete u kafanu. Nanestite malo tečnog pudera, stavite blago rumenilo, nanesite ajlajner, maskaru i crveni ruž. Gotovo! Ugledajte se na svetske zvezde poput Monike Beluči. Nikada je nećete videti sa veštačkim trepavicama, crnom senkom i plavim karminom. Ne, nikada! Ni u jednoj kombinaciji. 30 sekundi vam je potrebno da nanesete parfem i još toliko da u torbu stavite ključeve, telefon, punjač, karmin i novčanik. Vreme je isteklo, a vi ćete izgledati kao da ste se spremale satima. Probajte. Ako malo probijete termin, uvek u liftu možete staviti recimo, minđuše. Neka muškarci konačno budu srećni jer su pronašli devojku koja se ne sprema satima. Njih to nervira.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com