Koncert, Najave, vesti

Koncert Dragane Mirković se približava.

Podsećamo vas da se približava jubilarni koncert naše folk dive Dragane Mirković! Na vaše veliko oduševljanje, trideset godina svoje vrtoglavo uspešne karijere, jedna od naših najvećih zvezda, Dragana Mirković, obeležiće koncertom u Kombank Areni u Beogradu 3. oktobra.

dragana mirković (3)

Kampanja povodom kocerta se zahuktava, a vaš omiljeni portal beogradnocu.com, kao oficijalni medijski sponzor ovog događaja, spreman je za koncert koji će srpska prestonica dugo pamtiti! Ovaj dugoočekivani dan biće Draganin dar svim vernim obožavateljima i prilika da se zajedno podsetimo hitova koji su obeležili muzičko nebo naše zemlje. Budite deo ovog izuzetnog događaja koji počinje u 20 časova.

Dragana Mirković

Ne propustite da čujete najveće hitove Dragane Mirković i rezervišete vaše karte preko oficijalnog medijskog sponzora ovog spektakularnog koncerta - beogradnocu.com! Pozovite naš korisnički Call Centar , ili Online. Karte za koncert su u pretprodaji i kreću se od 1.000 do 2.200 dinara.

Cene karata u pretprodaji:

1.000 dinara (nivo 400 II kategorija),

1.200 dinara (nivo 400 I kategorija),

1.500 dinara (parter),

1.800 dinara (nivo 200 III kategorija),

2.000 dinara (nivo 200 II kategorija),

2.200 dinara (nivo 200 I kategorija),

2.000 dinara (fan pit),

1.500 eura (vip loža sa 20 karata, 10 sedećih mesta i 10 stajaćih mesta sa 1 flašom šampanjca Moet, 1 flašom viskija Johny Walker, 1 flašom vodke Smirnoff, 10 energetskih pića Red Bull).

Dragana Mirković 2

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u gotovini ili preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji ili inostranstvu. Pozovite naš korisnički Call Centar , ili Online i rezervišite ulaznicu za spektakularni koncert Dragane Mirković!

 

beogradnocu.com