Bašta kod Juge, Koncert, vesti

Koncert Tonija Cetinskog pomeren za sutra.

Zbog loših vremenskih uslova, Toni Cetinski će umesto večeras, nastupiti u sredu 26. juna na najnovijem mestu odličnog provoda u Beogradu - Bašti kod Juge. Oni koji su već kupili karte moći će da ih iskoriste sutra.

Vlasnik hitova „Blago onom ko te ima“, „Ako to se zove ljubav“ najavio je prelepo veče koje se može i očekivati kada se uzme u obzir romantika koju reči njegovih pesama nose sa sobom. Očekuje vas veče vrhunske muzike, pažljivo biranih reči u atmosferi jedne od trenutnih najlepših beogradskih bašti, Bašti kod Juge.

Toni dođe u Beograd s vremena na vreme i svaki put privuče pažnju domaćih medija. Tako je Toni ponovo osvanuo u domaćim tabloidima kada je samo tri dana nakon raskida sa bivšom devojkom uplovio u novu vezu sa dvadesetdevetogodišnjom Dubravkom Dujak, rođenom Vinkovčankom koja je inače i magistar ekonomije i voditeljka promocije fitness & wellness Hypo Centra u Zagrebu. Kako navode tabloidi to je bila ljubav na prvi pogled, a Toni i Dubravka poslednjih dana su nerazdvojni. Iako se i dalje skrivaju od javnosti, zaljubljeni par može se videti na atraktivnim lokacijama u hrvatskoj prestonici. Tako se može s pravom očekivati da Toni na nastup dođe u pratnji svoje devoke što će rastužiti njegove obožavateljke.

Ipak kada zapeva, verujemo da će mu sve oprostiti i uživati u večeri u Bašti kod Juge. Toni ne prestaje da šokira javnost, pa je nedavno takođe izjavio kako se podvrgao estetskoj hirurgiji kako bi poboljšao opšte stanje svog tela i uma. Toni je otišao na liposukciju i skinuo salo sa stomaka. Kako je izjavio, taj višak kilograma činio je da se oseća tromo, pa je rešio da otkloni taj problem. Kako kaže, sada se oseća odlično i jedva čeka da zapeva pred beogradskom publikom.

Karte za ovaj događaj koštaju 1500 dinara i možete ih nabaviti preko sajta www.beogradnocu.com putem Online rezervacije ili pozivom na naš call centar 063 33 33 44.

Informišite se i osigurajte svoje mesto na vreme.

 

beogradnocu.com