Bašta kod Juge, Najave, vesti

Koncert Vlada Georgieva koji je sinoć, 4. septembra, trebalo da bude održan u Bašti kod Juge odložen je usled loših vremenskih prilika. Novi datum biće uskoro poznat, a do sada kupljene ulaznice važiće i u narednom terminu.

Vlado Georgiev je jedan od najinteresantnijih i svakako najpopularnijih domaćih muzičara, poznat po iskrenim, autobiografskim pesmama, karakterističnom vokalu i raskošnom pop zvuku. Njegove balade omiljene su podjednako damama i muškarcima, a stavovi i britki komentari istovremeno ga čine idolom i trnom u oku neistomišljenika što samo doprinosi imidžu buntovnika i šarmera starog kova koji ga prati od samog početka karijere.

Podsećamo – Georgiev je početkom juna proslavio svoj 39. rođendan upravo na svom prvom letnjem koncertu u Bašti kod Juge.

Uskoro će biti objavjen i novi datum održavanja koncerta, pratite dešavanja na vašem omiljenom portalu za noćni život - beogradnocu.com.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

 

beogradnocu.com