Splavovi

Ukoliko ste proteklih par nedelja izlazili po beogradskim splavovima niste mogli da ne primetite jednu nesvakidašnju pojavu. Često ste mogli da naiđete na ekipe među kojima je stajao konjak rashlađen u kibli i pili su ga uglavnom u čašama za viski ali neretko i u velikim čašama pomešanog sa kiselom vodom, kokakolom pa čak i sprajtom.

Povod za ovakav fenomen leži u tome da je kompanija LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) koja je inače vlasnik Hennessy konjaka ove godine objasnila širokom auditorijumu da je njihov konjak, koji se do sada pio isključivo ugrejan i sa zrnom kafe, podjenako ukusan i potpuno rashlađen uz par kocki leda iliti „on the rocks“ kako to kažu Amerikanci.

dacha henesi

Beogradski klaberi koji inače važe za trendsetere u regionu jako brzo su saznali za ovu informaciju, a budući da je cena Henesija u klubovima približna ceni Jack Daniels-a i Johnnie Walker Black Label-a nisu imali problem i da to odmah isprobaju.

ekipa 2 henesi

Mi smo ih „uhvatili“ na nekim fotografijama, a da li im se promena i svidela procenite sami 🙂

ekipa henesi

 

Ukoliko i vi poželite da obnovite svoju ličnu kartu pića ovim napitkom u nekom od beogradskih splavova, rezervaciju možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com