vesti

KPGT: Širom zatvorenih očiju u 2014.

Od ove godine, tradicionalni novogodišnji događaj pod venecijanskim maskama, poprima potpuno novu dimenziju. U saradnji sa partnerskom agencijom iz Londona, Širom zatvorenih ociju dobija svoje karnevalsko izdanje na cak tri bine u prostorijama poznatog alternativnog beogradskog pozorista KPGT.

Kažu “Daj čoveku masku i reći će ti istinu”. Da biste u 2014. ušli iskreni i da vam takva bude i čitava godina pobrinuo se klub KPGT. Naime, jedini karnevalski doček Nove 2014. godine u prestonici održaće se u fantastičnom klubu KPGT. Očekuje vas najluđi provod pod venecijanskim maskama, kao i spektakularan muzički repertoar, koji će vas garantovano oduševiti. I sve to po veoma pristupačnim cenama!

KPGT

Fotografisano u Klub KPGT

Ukoliko budete odlučili da novogodišnju noć po ceni od samo 2.500 dinara provedete u ovom avangardnom pozorištu, očekuje vas zabava na čak tri stejdža. Celokupnu ponudu, što se cena rezervacija tiče, možete pogledati na vašem omiljenom portalu beogradnocu.com, odnosno u našoj specijalnoj rubrici Nova Godina.

Elem, na prvom stejdžu koji je nazvan MTV Extravaganza Stage nastupaće fenomenalni i svima dobro poznati Dj Gadjo, zatim Dj Oysha, Dj Pop i Dj Danijel Čehranov. Moći ćete da uživate uz najbolje elektronske plesne setove i zaista pravu magiju koju će ovi sjajni momci omogućiti svojim umećem za miks pultom.

VH1 Phantasma Stage je naziv drugog stejdža gde vas očekuju Nebojsha Intruder (Navigatorz), Marina Perazić Live PA, Lou Benny & DJ BKO i Dada Selectah i najveći hitovi osamdesetih i devedesetih godina, kao i ekstremno vrela atmosfera uz mnogo pozitivne energije.

KPGT

Fotografisano u Klub KPGT

24h Domino LIVE Stage biće prepušten Sevdah Baby & DJixx Live PA, Makao Bandu, DJ PeDJi i Igumanu. Potrebna vam je samo maska i udobne cipele za ples! Ne propustite najbolji doček 2014. godine, po najpristupačnijoj ceni.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu KPGT. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com