Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Kraak&Smaak stiže sa novim albumom koji će prezentovati u Beogradu

Holandska atrakcija stiže na Kalemegdan u punom sastavu gde će publika moći da uživa u pesmama sa novog albuma “Chrome waves”, kao i u dobro poznatim hitovima.

Wim Plug, Mark Kneppers i Oscar De Jong su Kraak&Smaak, producentski trojac iz Holandije koji stiže u Beograd, tačnije na Kalemegdan na letnju scenu kluba BitefArtCafe ovog četvrtka, 4. septembra. Međutim, Kraak&Smaak ovaj put u Beograd dolazi u punom sastavu od šest članova i kako pišu mnogi magazini, ovo je bend čije izvođenje uživo mora da se čuje.

Smaak&Kraak

Ova muzička atrakcija ne voli da se svrstava u jedan pravac, što definitivno nije ni moguće. Ipak, najbolji opis bi bio eklektična fuzija fanka i daunbita, odnosno džezom potkovani haus i elektropop. Nastupali su na najvećim festivalima kao što su Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami's Winter Music Conference, Bonnaroo, Coachella, Good Vibrations Festival, a posebno im je drag nastup na domaćem Exit festivalu.

“Očekujemo da nastup u klubu BitefArtCafe bude “hrskav i ukusan”, baš kao što kaže naziv našeg benda. Biće to jedno lepo intimno muzičko iskustvo,” rekao je Wim.

Na koncertu u klubu BitefArtCafe Summer Stage, bend će uživo izvesti svoje hitove sa prethodnih albuma, poput Squeeze me i Dynamite, koji imaju milionska preslušavanja na internetu. Međutim, čuće se i numere sa poslednjeg albuma, kao što su“The Future Is Yours” koja se vrlo brzo popela na prvo mesto na nemačkim top listama, kao i drugi singl “Good For the City” koji je proglašen za singl internacionalnog izvođača koji se probio na najviše top lista u Nemačkoj i to ispred Disclosure i Depeche Mode.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com