vesti

Do kraja nedelje promocije u kafani Kućerak.

Kafana Kućerak i ove nedelje pruža vam izvanredan muzički repertoar, kao i mnoge promocije pića. U prijatnom ambijentu, uz vrhunsku uslugu, provešćete se neponovljivo.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

U petak u kafani Kućerak vas očekuje Medna Noć uz Apollo Bend, odnosno veče koje ćete pamtiti po medovači, koja će na promociji koštati samo 110 dinara. Takođe su tu i medovače dobrodošlice za sve pripadnice lepšeg pola koje budu došle do 22 i 30h.

Ukoliko propustite provod uz Apollo Bend u petak, grešku možete ispraviti u subotu, kada vas u kafani Kućerak očekuje Ballantine’s Party. Flaša Ballentine’s-a biće vam dostupna za samo 4200 dinara, a na 4dl rakije dobijate 1dl gratis.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Nedelja je ponovo veče za rakiju. Za vašu nezaboravnu noć pobrinuće se Kućerak Bend koji će vas čitave večeri držati na nogama. Rakije će vam biti dostune po ceni od 100 dinara, a tu je i popularna promocija: uz flašu žestine četiri Guarane gratis.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i na ovim provoditi sa vama u kafani Kućerak. Kako su proteli prethodni događaji u ovoj kafani, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovo mesto bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju.  Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Kućerak, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Obezbedite svoje mesto na vreme.

 

beogradnocu.com