Fensi Kafana, vesti

Kraljica narodne muzike u Fensi Kafani.

Za sve prave ljubitelje kafane pravi izbor za izlazak ove nedelje jeste kafana Fensi Kafana. Pored izuzetno pristupačnih cena, očekuje vas zaista spektakularna atmosfera, uz najbolji muzički program u gradu i dosta dobrog raspoloženja.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Stalni gosti Fensi Kafane znaju da dobar provod ovde nikada ne izostaje. Ovog četvrtka 06. februara upravo najbolji provod u gradu pružiće vam naša kraljica narodne muzike, Snežana Đurišić. Sneža je sa samo osam godina snimila prvu ploču. Ona je rođena da bude pevačica, jer je još kao mala beba, sa dve, tri godine počela da peva. Potom bi je otac kasnije, sa već nekih 7 godina, vodio subotom u kafanu na ćevape, gde bi uzimala mikrofon od pevačice i pevala. Zvali su je “Čudom od deteta”, a kada je pitate kako je uspevala u svemu, odgovoriće vam: “Kada nešto volite, onda možete sve” i dodaće da je muzika njen život. Ukoliko želite da iskusite pravi spektakl i čujete kako naša “kraljica” vlada scenom, obavezno dođite u Fensi Kafanu ovog četvrtka.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Samo dan nakon Snežane Đurišić, u petak 07. februara, na istom mestu u isto vreme nastupa neverovatna Biljana Sečivanović u pratnji Fensi Benda. Subota je rezervisana za šarmantnog Nenada Cvijetića i Sanelu. Ovaj dvojac poznat je po tome što nastupa do ranih jutarnjih časova, kad gosti i napuštaju Fensi Kafanu. Njihov repertoar je veoma bogat, pa često pored narodnjačkih hitova pevaju i najpopularnije pop pesme, a nije im strano da publiku dignu na noge izvođenjem ciganskih numera. Upravo zbog njih dvoje, veoma je posebno veče subotom u Fensi Kafani.

Za kraj nedelje, Fensi Kafana će vas ispratiti sjajnim duom - Andreanom Čekić i Kosmajcem. Njih dvoje svake nedelje naprave sjajan štimung uz stare narodnjačke hitove, ali i svoje pesme. Oni su se pokazali kao veoma uspešan duo i već su navikli posetioce ovog popularnog mesta u Beogradu na odličnu atmosferu. Andreana je jedna od najtraženijih pevačica mlađe generacije jer ume da ubode pravu kafansku žicu i napravi sjajan štimung na svakom nastupu.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Koji god dan da odaberete za vaš provod u Fensi Kafani, nećete se pokajati. Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek neponovljiv, a galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze.

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ove nedelje, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, kao i ulaz u kafanu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com