Krčmarica, vesti

Krčmarica čuva sve vaše tajne.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Ukoliko još uvek niste odlučili gde biste proveli petak i subotu, a ljubitelj ste prave beogradske kafane u kojoj se okupljaju boemi koji tuguju, oni koji nešto slave, koji se vesele i oni koji bez razloga uživaju, pravo mesto za vas je kafana Krčmarica, bez koje nema dobrog provoda.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

U kafani Krčmarica vas u petak 10. januara očekuje jedinstveni provod uz Bend Za Vašu Dušu, kada će vaše veče spektakularnim učiniti harizmatični Vladimir Grujić. Subota 11. januar ostaće upamćena po nastupu Benda Za Vašu Dušu, ali i Veljka Pantovića. Međutim, to nije sve!

Svakog dana očekuju vas i promocije pića. Po ceni od 4600 dostupna vam je flaša Smirnoff-a i četiri Guarane. Po istoj ceni dostupna vam je i flaša Johnnie Walker-a, uz takođe četiri Guarane.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Kafana Krčmarica predstavlja mesto koje odiše tradicijom starih kafana. Povoljne cene pića i odlični ozvučeni tamburaši garantuju dobar provod. Bez brige o svom novčaniku moći ćete da iskusite sve čari meraklijskog života. Od pića kafana Krčmarica vam nudi bukvalno sve što poželite. Sve vrste domaće rakije, poput dunje, kajsije, višnje, medovače i mnoge druge. Za ljubitelje vina, samo domaće i najukusnije možete naći u Krčmarici, kao i sve vrste domaćih i stranih piva.

Podsećamo da kafana Krčmarica predstavlja jedinstveni spoj elegancije i sofisticiranosti, kao i boemskog duha. Idealno je mesto ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog noćnog provoda, dobre krafanske muzike i lepih devojaka. U kafani Krčmarica dobar provod ne izostaje, a na vama je samo da ga ne propustite.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Krčmarica. Zbog velikog interesovanja rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju i uživajte.

 

beogradnocu.com