Krčmarica, vesti

Krčmarica - nova kafana na beogradnocu.com.

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com, trudi se da vam omogući što više informacija o noćnom životu Beograda. Tako vas i ovog puta savetuje da obavezno posetite novu kafanu u Višnjićevoj ulici, koja preti da postane jedna od vodećih – kafanu Krčmarica.

Krčmarica je jedno od onih mesta gde zaboravljate na sve brige i jednostavno se opustite i prepuštate meraku. Dođite da uz muziku Krčmarice, prijatno osoblje i odličnu atmosferu rakijate do zore!

Večeras, 20. decembra, možete uživati uz Bend za Vašu Dušu sa Vladimirom Grujićem koji će vam napraviti vrhunsku atmosferu! Očekujte samo najbolje pesme, najveće hitove, najbolje društvo i naravno, najkvalitetnije piće.

Povoljne cene pića i odlični ozvučeni bendovi garantuju dobar provod. Od pića Krčmarica vam nudi bukvalno sve što poželite. Sve vrste domaće rakije, poput dunje, kajsije, višnje, medovače i mnoge druge. Za ljubitelje vina, samo domaće i najukusnije možete naći u Krčmarici, kao i sve vrste domaćih i stranih piva. U subotu, 21. decembra, spremite se za Mamurluk Bend koji će vas omađijati i naterati da se ponovo vratite u vašu, buduću omiljenu kafanu Krčmarica.

Krčmarica je mesto gde se sakuplja uglavnom starija ekipa ljudi, ali se mogu sresti sve generacije, kao i mladi svet koji je u potpunosti prihvatio istoriju postojanja kafana i uporno je, sa velikim ponosom, neguje. Kapacitet kafane Krčmarica je oko 200 ljudi, a muzika uz koju možete uživati na ovom mestu je narodna, tačnije pop, folk i starogradska. Vrata kafane Krčmarica otvorena su svakog dana samo za vas. U prijatnom ambijentu u boemskoj atmosferi sa odličnom muzikom, ova kafana vam nudi nezaboravan provod do jutarnjih sati. Dođite i uverite se!

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u kafani Krčmarica možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Onlinei vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Rezervacije su obavezne zbog prevelikog interesovanja, i treba ih izvršiti što pre!

 

beogradnocu.com