Krčmarica, vesti

Krčmarica vam sprema jedinstveni provod.

Bez kafane Krčmarica ne može da prođe ni jedan dan. Ove nedelje u kafani Krčmarica očekuje vas vrhunski provod, na koji ste uostalom već i navikli. Za vaše nezaboravno veče ovog petka pobrinuće se Vladimir Grujić i Bend za vašu dušu, dok će vaš provod u subotu upotpuniti Mamurluk bend. Maksimalnom provodu u doprineće odlična narodna muzika i najlepše starogradske numere. Iz ove popularne kafane poručuju “Dobrodošli ste svi”, a zašto se svi uvek i vraćaju, dođite i uverite se zašto.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

U kafani Krčmarica atmosfera je takva da iako ste u kafanu sami ušli, izlazite sa minimum tri kuma ili najbolja druga. U kafani Krčmarica su se stvorila najveća prijateljstva i ljubavi. Kafana Krčmarica idealno je mesto da popijete po koju sa svojim prijateljima i o raznim temama sukobljavate svoja mišljenja, kao pravi beogradski boemi.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Povoljne cene pića i odlični ozvučeni tamburaši garantuju dobar provod. Od pića kafana Krčmarica vam nudi bukvalno sve što poželite. Sve vrste domaće rakije, poput dunje, kajsije, višnje, medovače i mnoge druge. Za ljubitelje vina, samo domaće i najukusnije možete naći u Krčmarici, kao i sve vrste domaćih i stranih piva.

O najboljem boemskom provodu i izvanrednoj kafanskoj atmosferi uz kafanu Krčmarica govore i fotografije na našem portalu. One će vas nesumnjivo inspirisati da Krčmarica postane vaš omiljeni deo noći.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Krčmarica možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com