Krčmarica, vesti

Krčmarice još pića natoči.

U kafani Krčmarica vas u petak 24. januara očekuje, kao i svakog petka do sada, jedinstveni provod uz Bend Za Vašu Dušu. Tada će vaše veče spektakularnim učiniti i fantastični mladi pevač Vladimir Grujić, koji je već postao vaša prva asocijacija kada se pomene dobra pesma.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Ukoliko ste mislili da je to sve što vam Krčmarica nudi, prevarili ste se. Izvanredan provod nastavlja se već u subotu i to uz Mamurluk Band. Kao i svake nedelje, izvanredna atmosfera, ljubazno osoblje i prijateljski nastrojeni gosti učiniće vaš provod zaista izuzetnim.

Međutim, to nije sve! Redovni gosti kafane Krčmarica navikli su na mnoge promocije, pa ćete i u njima moći da uživate. Naime, svakog dana očekuju vas promocije pića koje će vas oduševiti. Po ceni od 4600 dinara dostupna vam je flaša Smirnoff-a i četiri Guarane. Po istoj ceni dostupna vam je i flaša Johnnie Walker-a, uz takođe četiri Guarane.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Podsećamo da kafana Krčmarica predstavlja jedinstveni spoj elegancije i sofisticiranosti, kao i boemskog duha i meraklijske atmosfere. Savršen spoj prefinjenosti i sevdaha savkodnevno je u kafani Krčmarica. Idealno je mesto ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog noćnog provoda, dobre krafanske muzike i lepih devojaka. U kafani Krčmarica dobar provod ne izostaje, a na vama je samo da ga ne propustite, za šta će se, naravno pobrinuti beogradnocu.com.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Krčmarica. Zbog velikog interesovanja rezervacije su besplatne, ali obavezne. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju i uživajte.

 

beogradnocu.com