Krčmarica, vesti

Krčmarice još vina natoči.

Kafana Krčmarica toči provod baš za vašu dušu i bićete počastvovani provodom koji ćete ovde zateći, a koji je vrhunski. Kafana Krčmarica je pravi razlog da samoću zamenite pravim kafanskim provodom i upoznate baš osobu vašeg života, budućeg kuma i još milion i jednu lepu ženu jer u kafanu Krčmarica samo takve i dolaze lepše od najlepših i to nije teško proveriti.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

U petak u kafani Kčrmarica nastupa Bend za vašu dušu i Damir Čičić koji će kafanu Krčmarica zapaliti fantastičnom atmosferom, što ćete vi pozdraviti sjajnim raspoloženjem koje će vas držati do poslednje pesme i zagrejati vas za sve blagodeti koje kafana Krčmarica vama daruje na dlanu. U subotu u fantastičnoj i neponovljivo pozitivnoj kafani Krčmarica naštiman vas čeka Mamurluk bend koji će na pravi način objasniti lepotu svih mamurnih noći. Kafana Krčmarica je prava destinacija za sve pijane noge, koje u Mamurluk bendu pronalaze pravi kafanski raj.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Kafana Krčmarica misli o svim vašim potrebama, tako možete uživati u Smirnoff votki uz 4 Guarene za svega 4600 dinara ili ko više voli viski, flašu Johnie Walker-a sa 4 Guarene može dobiti po istoj sceni što je sjajna ponuda i pravi šlagvort za sjajno veče i još bolje kafanske momente.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Da biste doživeli jedinstvene kafanske trenutke treba da izvršite besplatnu rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Nama se ova kafana Krčmarica baš dopada i uvek se lepo provedemo, a tek fotografije kakve napravimo, one su oličenje najboljeg provoda u gradu koji ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com