Intervjui, Poznati

Kristijan Golubović: Tijana Đuričić mi je izjavila ljubav.

Aleksandar Kristijan Golubović, jedini preživeli akter dokumentarnog filma "Vidimo se u čitulji", privukao je pažnju našeg portala, što zbog svoje kontroverzne ličnosti, što zbog nedavnog druženja sa silikonskom kraljicom Tijanom Đuričić. Nakon što je njihova zajednička fotografija izazvala veliku pažnju javnosti odlučili smo da ga pitamo da nam otkrije nešto više o tome.

tijana-duricic-kristijan-golubovic-

"Tijanu Đuričić sam upoznao, preko neke devojke, koja mi je drugarica i rekla mi je, ona žarko želi tebe da upozna, ovo ono… Ja sam otišao u neki lokal sa njom, popili piće, i ona je meni tada izjavila ljubav. Jao… Mislim, svo vreme se smejala, bila je oduševljena mojom ličnošću, čak je rekla  - Jao, sve ove godine, sad sam u sekundi shvatila, zašto ja ustvari želim sa tobom da budem, da te upoznam…" Prepričava Kristijan.

Međutim, i nakon izlaska sa kojeg je Tijana objavila fotografiju na svoj fejsbuk profil, a koja je kasnije izazvala veliku pažnju javnosti, ostali su u kontaktu.

"Počela je konstantno preko profila na fejsbuku, da mi šalje emotivne poruke, i ono što mi u stilu što mi kažemo, neko smaranje. Ja u principu ne volim, takav tip devojaka, pogotovo ne totalno veštačke devojke..."

Iako nije ljubitelj preterivanja sa silikonima, Kristijan o Tijani dodaje:

"Mada, ono što sam očekivao od nje, kako sam video i kako sam doživeo nju i šta sam sve slušao o njoj… video sam da je ona ipak, nekako drugačija, ublaženija forma nečega, ali je akcenat dat samo na tu plastiku, na taj veštakluk. Devojka je emotivna, zna da voli, zna ovo, ali za moj slučaj, ona je uradila pogrešnu stvar. Ja mislim da nisam čovek, koji je sa njom spreman da podeli neku emotivnu vezu, jer ja nisam u tom fazonu, da imam pokraj sebe, totalno veštačko biće. Ne želim ovime da je uvredim, ni nju, ni devojke koje su opredeljene da tako izgledaju i da se na taj način ulepšavaju. Mislim ‘’ulepšavaju’’ ili unakažavaju, to je diskutabilno."

O trenutnoj prirodi njihovog druženja Kristijan nam otkriva sledeće:

"Ostali smo u vrlo dobrim odnosima, čak mi je poklonila jednu prekrasnu devojčiću cane corso, vrsta psa, i ovaj, dali smo joj zajednički ime Greta… I od tada je nisam video i obećavam joj da je vidim sa tim kerom, i ona je ljuta zbog toga i dovoljno joj je da me vidi na bilo koji način, drugarski, bilo kakav, a ja zaista od zauzetosi ne postižem da joj pružim priliku - za to. I ovim putem joj se izvinjavam, biće dana kad ćemo se družiti, tako, eto, baš drugarski, i zahvaljujem joj se javno što mi je poklonila jedno prelepo biće, tog kerića, i tako."

S obzirom da je Tijana pre par dana izvadila silikone, možda Kristijan promeni svoje mišljenje. Kako će se na dalje odvijati njihovo druženje, ostaje nam da vidimo. Međutim, to nije jedino što nam je Kristijan otkrio. U narednom periodu očekuje vas još mnogo ekskluziva. Da biste prvi saznali sve najaktuelnije informacije pratite vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com.

 

beogradnocu.com