vesti

Kuća najlepših provoda.

Klub Bella Casa ima jedan posebno pozitivan šarm i čini da posmatrate noćni život Beograda iz jedne sasvim druge perspektive. Muzički repertar kluba Bella Casa je izvanredan, sve što je pripremljeno samo za vaša čula i beskrajno uživanje, koje je prioritet kluba Bella Casa. Večeras bas u ovom divnom ambijentu čeka vas sjajno Kafansko Veče koje vam priređuje fantastični Srki Bend. Klub Bella Casa će vas večeras obuzeti skroz i prikazati vam jedan potpuno drugi šmek kafanskog života oslanjajući se na onu njegovu otmeniju stranu.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa, neguje lepe manire u ovom modernom, a opet po malo i kafanskom klubu sa primesama najlepših kancona u enterijeru sutra vas čeka Boemsko Veče uz Tonija i Nešu, sa kojima nema loših minuta, oni poznaju boemsku filozofiju do tančina i dočaraće vam prelepe momente poželjne i uvek preko potrebne zabave za kafanskim stolom. Klub Bella Casa će biti otvoren prema svim novotarijama i uz osmeh pozdraviti sve vaše sjajne ideje koje će uz boemski performans Tonija i Neše biti na pretek. Klub Bella Casa je u svemu najbolji izbor, njegova ponuda je bogata i raznovrsna i o najrazličitijim ukusima i navikama se mislilo kada je jedan od najprefinjenijih klubova u Beogradu nastajao.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Deni Bonestaj je sa vama četvrtkom, a to garantuje najpozitivnije vibracije pod sjajnim osvetljenjem kluba Bella Casa, sigurno vaše najdraže noćne kuće u gradu. Klub Bella Casa je sve što vam treba za lepo i vedro veče, koje će sve čari sjajnog kluba Bella Casa bezuslovno podeliti sa vama. Klub Bella Casa petkom posebno misli na vas, jer vašim raspoloženjem komanduju Vanja Zelenski i Status Bend koji su vas već osvojili. Svoj sjajni repertoar su sa vama delili lagano, ali mudro da biste danas ovaj sjajni sastav jednostavno obožavali. Sjajan repertoar vas u klubu Bella Casa čeka i subotom, za vaše najlepše momente zaduženo je ''Odeljenje13'' koje će vam prirediti fantastično Rok Veče koje će klub Bella Casa obojiti jednom novom i lepšom nijansom.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa je bolji od najboljih, on nudi raspoloženje koje ćete pamtiti dugo, dugo. Rezervišite najmilije klupske momente putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, i to možete učiniti besplatno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Naši fotoreporteri obožavaju da se prošunjaju kroz klub Bella Casa, za to uvek dobiju najlepšu nagradu, a to je vaše sjajno raspoloženje koje krasi našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com