Kućerak, vesti

Kućerak dobrog provoda.

Pripremite se za fantastičan provod kakav u kafani Kućerak na Autokomandi nikada ne izostaje. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno prestoničko uživanje uz fenomenalan muzički repertoar. Naime, u petak 07. februara u kafani Kućerak čeka vas vrhunsko “Promo night” veče.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Za đuskanje i pevanje do jutra, pobrinuće se izvanredni Apollo Bend, poznati po svojim izuzetnim muzičkim repertoarom i umećem sviranja. Ova ekipa će učiniti sve da se provedete maksimalno dobro. Za sve pripadnice lepšeg pola Kućerak časti Medovačom, kao poklon dobrodošlice. Ove večeri sve vrste rakija biće po promotivnim cenama od samo 110 rsd. Za one koji vole žestinu, Johnnie Walker, Smirnoff vodka i Ballantines koštaće samo 160 rsd. Da ne zaboravimo i belo vino koje sa flasom kisele vode od 0,7l možete piti za tričavih 700 rsd, a crno vino z samo 650 rsd.

Dođite da se dobro zagrejemo i ludo provedemo u ovim zimskim noćima, samo u kafani Kućerak. Kućerak je vaša druga kuća, zato se tako i zove. Kako bi se vi osećali prijatno i da vam veče prođe u najlepšem sećanju.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Subotom, 08. februara u kafani Kućerak, nastavlja se žurka od prethodne večeri. Dođite da se na najluđoj žurci u gradu, vrhunski provedete uz najbolje cene žestokih pića. I ove subote ostaju snižene cene pića, kada su sve vrste rakija 110 rsd, a ostala žestina 160 rsd. Naravno, Apollo Bend će vas zabavljati do ranih jutarnjih sati i neće vam dozvoliti da napustite Kućerak dok se dobro neiskačete i ludo provedete.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak predstavlja pravo osveženje prestoničkog noćnog provoda i svojom fantastičnom uslugom i zaista sjajnim ponudama čini da se već na prvi pogled zaljubite u nju, i da garantovano postane deo vašeg obaveznog izlaska. Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Kućerak. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite.

Za sva naredna dešavanja u kafani Kućerak rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com