Kućerak, vesti

Kućerak – samo za prave boeme.

Redovni gosti kafane Kućerak navikli su na redovne promocije i dobro raspoloženje. Naime, u petak kafana Kućerak vam nudi spektakularan provod uz Apollo Bend i još jedn Mednu noć sa akcijom “medovača za 110 dinara”. Za sve pripadnice lepseg pola,gratis 2 medovace dobrodoslice do 22:30h.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Iz kafane Kućerak poručuju da je idealan način da se zagrejete u ovim hladnim danima upravo uz Apollo Band, koji vas očekuje i u subotu uz nove promocije. Flaša Ballantine's-a samo za 4200dinara. Uz flasu zestine, 4 Guarana, na 4dl rakije 1dl gratis Ne propustite provod u kafani Kućerak, već rezervišite svoje mesto na vreme.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne zaboravite da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu, i koja će vam svakako pomoći pri izboru idealnog mesta za vaš provod. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Kućerak, stoga i veliki deo naše galerije zauzimaju fotografije iz ovog izuzetnog mesta. Proverite zašto!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Pratite nas i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com