Štikla i Burence, vesti

Kuda bih sa tobom?

Zna se, mesto sa najboljom muzikom koja vas ostavlja bez daha, najlepšim devojkama na najvišim potpeticama je kafana Štikla i Burence. Ne propustite da ovog petka budete deo najboljeg provoda u gradu, kada vas u ovoj popularnoj prestoničkoj kafani očekuje Štikla Party uz Miroslava Mirčeta Radulovića.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Naime, Miroslav Mirče Radoulović, široj javnosti poznati pevač iz emisije “Zvezde Granda”, održaće svoj nastup u petak 7. februara u najatraktivnijoj beogradskoj kafani Štikla i Burence. Mirče će vas svojim vokalom definitivno oduševiti i probuditi i vaše najskrivenije emocije, a vašem provodu će nesumnjivo dodatno doprineti i mnoštvo lepih devojaka koje se u kafani Štikla i Burence redovno provode. Mirče Radulović je inače veoma traženi klupski i kafanski pevač upravo zbog uvek fantastične atmosfere koju napravi i zbog toga što sevdah na njegovom nastupu nikada ne izostaje.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Pripremite se na zaista sjajnu atmosferu. Devojke, obujte svoje najudobnije štikle i osvojite podijum kafane Štikla i Burence! Moći ćete da uživate u najboljoj muzici svih žanrova, jer svaki Mirčetov nastup, karakteriše raznivrsni repertoar koji obuhvata sve od narodne muzike, pop muzike, preko starog rock-a i novokomponovanih, turbo folk pesama.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence koja je u toku dana sinonim najukusnije hrane, sa zalaskom Sunca pretvara se u perfektno mesto za najluđi kafanski provod. Upravo zbog toga ne smete propustiti najbolji prestonički provod, već izvršite svoje rezervacije na vreme. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Štikla i Burence. Podsećamo da su rezervacije besplatne, ali obavezne.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.  Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se sa vama rado provoditi u kafani Štikla i Burence. U išekivanju najavljenih dogaćaja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com