Dragstor Play, vesti

Kultni Event u klubu Dragstor Play.

Dragstor Play je za kratko vreme postao jedan od najposećenijih mesta noćnog života Beograda. Ljubitelji elektronskog zvuka ove zime moći će da uživaju u ovom klubu svakog vikenda - petkom i subotom uveče.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Svakog petka, klub Dragstor Play rezervisan je za događaj “Let’s be Weird Together”, koji šalje poruku ljudima, da ispadnu iz svakodnevnih šablona mainstream-a. To je kultni Event koji promoviše kulturu, art, slobodu uma, sex i ljubav. Rezidenti kluba će biti DJ Miloš Starčević, DJ Ales i DJ Peca.

klub Dragstor Play

 Fotografisano u Klub Dragstor Play

Tokom proteklih vikenda u klubu Dragstor Play bilo je prepuno zato ne propustite i vi najbolji provod u gradu. Subotom vas očekuju mnoga iznenađenja kada je na repertoaru Dragstor Veče.

Svake nedelje ovde možemo videti urbanu gradsku ekipu i lepa vesela lica koja veoma brzo preplave dance podijum. Žurke počinju tačno u ponoć, a za gramofonima vas čekaju rezidenti kluba koji puštaju najbolje hitove elektronske muzike i podižu atmosferu u visine. Naravno, svakog vikenda srešćete i poznata lica poput glumaca, pevača, diplomata i mnoga druga.  Očekuje nas duga i vrela zima uz Dragstor Play!

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

U iščekivanju vikenda na Dragstor Play-u, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda. Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com