Beograd, Freestyler, Klubovi, Najave, Splavovi, vesti

Kurd Maveric noćas na popularnom beogradskom splavu Freestyler Kurd Maveric je popularni nemački producent house muzike. Postao je interesantna pojava na house sceni remiksom pesme „Pump Up The Jam“, a nakon što je izbacio svoj prvi singl „I Never Rock“, postalo je jasno da se radi o čoveku koji planira dugo da ostane u samom vrhu svetske house produkcije. Pored toga, Kurd je vlasnik hitova „Hell Yeah“ i „Blue Monday”, a sarađivao je sa najboljim svetskim muzičkim producentima. Splav Freestyler uspešno radi već više od deset godina, poznat je po uzavreloj atmosferi koja počinje u ponoć i traje do ranih jutarnjih časova.

freestyler

freestyler

Ne propustite naredno dešavanje, već dozvolite sebi da se provedete fantastično! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovija dešavanja vezana za noćni život prestonice!

freestyler

freestayler

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com