Freestyler, vesti

Kurd Maverick sinoć "zapalio" splav Freestyler.

Splav Freestyler koji je već godinama omiljeno mesto ljubiteljima house muzike sinoć je svojim gostima pripremio specijalno iznenađenje. Sinoć je na splavu Freestyler za miksetu stao jedan od najpopularnijih svetskih Dj-eva Kurd Maverick. Da biste ukoliko niste bili sinoć na splavu freestyler mogli da zamislite kako je bilo, predlažemo vam da najpre pročitate nekoliko redova o biografiji Kurda Mavericka. Ovaj talentovani muzičar je najpre počeo sa preradama poznatih pesama. Njegova prerada Techtronic "Pump Up The Jam" izvazvala je neočekivani uspeh i nakon njenog objavljivanja Kurd Maverick postaje priznati producent.

devojke_freestyler

 

Slikano na Splav Freestyler

Kurdov sledeći singl "The Rub" doživeo je sličan uspeh i time je samo potvrdio svoj ugled darovitog izvođača širom sveta. Do sada je obradio pesme Robbie Williamsa, Bob Sinclara, Basement Jaxxa, Herbert Groenemeyera, Rosenstolza, Erick Morillo-a, Boy George-a, Pet Shop Boysa i Paul Johnsona. Kao Dj Kurd Maverick je protresao klubove i festivale u svim delovima Londona, Parisa, Barcelone te od Moskve do Sao Paula, Bogote i Sydneya. On meša funky i dirty stil, te groovy ritmove kako bi stvorio poseban energični, prepoznatljiv i popularni stil.

stranci_freestyler

Slikano na Splav Freestyler

Dakle Kurd Maverick je oduševio beogradsku publiku, ljudi su bili neverovatno opušteni i na nogama čitavo veče. Žurka se, kao i obično na splavu Freestyler završila u zoru. Koliko je bilo fenomenalno možete sami da ocenite ako pogledate galeriju slika koju je sinoć na splavu Freestyler zabeležio fotograf sajta beogradnocu.com.

momak_devojka_freestyler

 

Slikano na Splav Freestyler

Ne zaboravite da splav Freestyler radi večeras kada vas očekuje Club house by Mirko & Meex. Naparavite pauzu u nedelju i ponedeljak kada je reč o ovom splavu i vratite se odmorni već u utorak kada vas očekuje luda žurka "I love 90's" za koju je zadužen Dj Playa. Sreda je rezervisana za Buzzin' party uz Dj Ike & Dj Prema i čuveni četvrtak poznatiji kao "1 na 1" kada vas očekuje neverovatna akcija da za jedno kupljeno piće ili flašu dobijate dva. Za muziku su četvrtkom zaduženi Dj Nikola & Dj Yabba, a za petak vam splav Freestyler sprema novo iznenađenje.

Rezervacije za sve dane na splavu Freestyler možete izvršiti na dva načina. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com