Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

La Negra na letnjoj sceni Bitef Art Cafe-a.

U četvrtak 19. juna Amparo Velasko, La Negra, nastupiće u klubu Bitef Art Cafe Summer Stage. Prisutni će moći da dožive neponovljivo iskustvo uz kombinaciju džeza, tanga, pa čak i brazilske muzike, sa neobičnom toplinom i laganim soulom i flamenkom ove umetnice. Dakle, ljubitelji flamenko zvuka obogaćenog različitim uticajima i autentičnih vokala ne bi trebalo da propuste nastup ovog španskog crnog bisera.

bitef letnji (2)

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

La Negra se izdvaja osobenim, slomljenim glasom, odskačući od ostalih umetnika u zemlji. Pesma Jukele jedno je od najboljih ostvarenja La Negre. Pravi muzički dragulj zarazne melodije na kome su sarađivali Hau Gelb i Reno Letan, francuski producent koji je između ostalih radio sa Manu Čao.  U nekim trenucima u njenoj muzici sam glas i telo muzičara služe kao instrument, a vrlo često se približava stilu Fele Kutija.

bitef letnji (1)

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Cena karte, 600 dinara, a karte se kupuju na ulazu na koncert. Start je zakazan za 22h. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com