Molokini, vesti

Ladies Night u klubu Molokini.

Drage dame, idealno veče za girls night out je četvrtak, a idealno mesto da se sa svojim prijateljicama provedete – klub Molokini. Razloga je mnogo, ali trenutno najbitniji – besplatni kokteli za devojke!

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Da, lepo ste pročitale! Sve devojke dobijaju besplatne koktele u periodu od 00 do 01 h iza ponoći. Naravno, to ne znači da se muški deo ljubitelja izvanrednog provoda u klubu Molokini treba razočarati. Za jače polovine tu je promocija koktela, i naravno, posebno rapsoložene devojke.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Ne propustite Ladies Night i ove fenomenalne ponude kluba Molokini 14. novembra. Vašem još boljem provodu doprineće Relja Strašni, Jovana Denić i DJ Viiper, koji će učiniti da se provedete nezaboravno. Interesantna ponuda koktela sa ukusima koji će vas inspirisati i zagolicati svačiju maštu vas čekaju. Na vama je samo da obezbedite jedinstven provod za sebe i svoje prijatelje.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u klubu Molokini provoditi sa vama . Šta su zabeležili proteklih nedelja u ovom klubu možete pogledati u našoj galeriji. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u klubu Molokini, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com