Holivud, Poznati, vesti

Lady Gaga: Madonna nema dušu!

Medijski rat koji vode pop kraljica Madonna i njena mlađa koleginica Lady Gaga, izgleda još uvek nije okončan. Iako su se strasti smirile poslednjih par meseci, Lady Gaga je opet imala šta da kaže na temu kraljice popa i još jednom dolije ulje na vatru.

Naime, kako je nedavno izjavila za grčko izdanje magazina ‘’People’’, navodivši ko ju je sve inspirisao tokom karijere, gde je pomenula David Bowie-a, Queen-a, Michaela Jackson-a, ona je dodala: ‘’ Volela bih da kažem i Madonna, ali moram vam reći nešto... da sam ja svetski poznati umetnik toliko godina kao ona, ja bih rado pomogla mlađim izvođačima koji se probijaju’’, a na to se nadovezao novinar i upitao ovu pop zvezdu da li to ona tvrdi da Madonna nema duše, na šta je Gaga odgovorila “To si ti rekao. Ne ja.”

Podsećanja radi, tihi rat ove dve zvezde traje već godinama, a počeo je kada je Gaga navodno plagirala Madonninu pesmu Express Yourself iz osamdesetih i elektronski obradila muziku za svoju pesmu Born This Way sa istoimenog albuma iz 2011. godine.

 

Foto: gagadaily.com

beogradnocu.com