Lasta, vesti

Lasta goes Hip Hop!

Rečni dragulj Savamale – Gradski splav Lasta, koji je nedavno otvoren, se već na otvaranju pokazao kao mesto koje spaja urbanu gradsku, ali i onu malo otmeniju ekipu koja voli kvalitetnu muziku. I ovaj četvrtak rezervisan je za RnB & Hip hop, odnosno veče pod nazivom "Lasta goes Hip hop".

Ovog četvrtka za vaš nezaboravni provod zaduženi su IKE & Dada Selectah. Sa razlogom im je poveren ovaj zadatak, jer su žurke koje potpisuju uvek izuzetno posećene. Ako ste ljubitelj ovakvog zvuka, ne smete propustiti ovo dešavanje.

Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Novootvoreni, prvi splav sa beogradske strane Save, u Savamali, splav Lasta već ima svoje redovne goste koji znaju da neće pogrešiti ukoliko baš ovo mesto odaberu za svoj izlazak. Hip hop večeri četvrtkom poznate su po tome što ludilo do zore ne izostaje.

Nakon hip hop večeri, očekuje vas house, u petak i u subotu, a nedelja je rezervisana za Matinée, kada su za dnevni provod zaduženi ZWEIN, Danijel Chehranov i Vuk Smiljanić.

Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Ne zaboravite da posetite našu galeriju fotografija jer upravo tamo možete pronaći razlog da obavezno posetite  splav Lasta. Naši fotografi su stalno tamo, jer i oni obožavaju fenomenalan provod!

Za sva dešavanja na  splavu Lasta svoje rezervaciju možete izvršiti vrlo jednostavno - putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com