Lasta, vesti

Lasta sletela – otvoren novi splav!

Prvi splav sa beogradske strane Save – Gradski splav Lasta otvoren je u petak, i to tačno u ponoć, kako je i najavljeno. Sudeći po atmosferi sa otvaranja, ovaj splav može postati omiljeno mesto mladih, odnosno pravo utočište za prefinjenu gradsku ekipu koja ume da prepozna kvalitetnu elektroniku.

lasta

Fotografisano na  Splav Lasta

Splav dolazi od ekipe koja potpisuje klubove Mladost, Ludost i Brankow, tako da je tip gostiju još pre otvaranja bio manje-više definisan. Ogromnoj posećenosti otvaranja doprinele su i brojne poznate ličnosti, koje nisu skrivale oduševljenje. Prisustvo Nikoline Pišek posebno je radovalo muški deo. Takođe, lud provod na  splav Lasta iskusio je i Prljavi Inspektor Blaža. Kvalitet muzike, koji je posebno potenciran pred samo otvaranje kao jedna od bitnih karakteristika splava, bio je na zavidnom nivou.

Ambijent obogaćen palmama i house ritam na momente podsećali su na čuveni klub Pacha, tako da je Beograd sinoć dobio svoju Ibicu.

lasta

Fotografisano na  Splav Lasta

Gradski splav Lasta otvoren je od četvrtka do nedelje, i to od ponoći, pa do šest ujutru. Četvrtak je, podsećamo, mashup veče, house se sluša petkom i subotom, dok je nedelja rezervisana za ljubitelje hip-hopa.

Ono što je sigurno, splav Lasta predstavlja pravo osveženje beogradskog noćnog života i svakako ga treba posetiti.

Portal beogradnocu.com bio je sa vama i na otvaranju Gradskog splava Lasta, tako da u našoj galeriji možete pogledati kakva je atmosfera bila na prvoj od mnogih već isplaniranih nezaboravnih noći na Savi.

Za novootvoreni, a već popularni splav Lasta rezervacije možete izvršiti upravo ovde - putem korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili Online.

beogradnocu.com