Lava Bar, vesti

Lava Bar proslavio veliki jubilej.

U klubu Lava Bar je u priređen pravi spektakl u četvrtak. Veče puno poklona i iznenađenja, a sve to da bi se kako treba proslavila decenija uspešnog rada ovog kluba. Torta od jednog metra sa logoom kluba Lava Bar privukla je pažnju i oduševljenje svih prisutnih. Zanimljivi poklončići i fotoreporteri koji su svakog  gosta učinili pravom zvezdom, dali su dodatni sjaj čitavoj proslavi.

lava bar

Pesme i aplauzi su se smenjivali, a bina je više ličila na koncertni podijum na kome su se ređeli svi bivšii pevači kluba Lava Bar. Oni koji više ne pevaju u klubu Lava Bar i oni koji su populanost počeli da grade upravo u ovom klubu sa velikom nostalgijom podsetili su se starih dobrih vremena.

Jovana Pajic

Žurka je bila luda i nezaboravna, a fotoreporteri sajta beogradnocu.com uslikali su dobro raspoloženje koje je inače veoma česta slika u klubu Lava Bar. Pevačica Jovana Pajić i frontmen Tropico benda, Aleksandar Cvetković, uslikani su takođe u zanosu dobrog provoda. Inače par je nedavno krstio ćerkicu Helenu za njen prvi rođendan i u gradskim krugovima, baš oni važe za najskladniji estradni novopečni par.

Marko Djurovski

Među gostima se našao i reper Marko Đurovski koji je došao u pratnji svoje devojke, prelepe Marije Pop Božinovski.

Sve u svemu duga noć za pamćenje. Klub Lava Bar je bio prepun i na opšte zadovoljstvo jednog od vlasnika Bojana Vukašinovića i njegovih prijatelja, svi gosti su se lepo proveli. U našu priču se lako možete uveriti i osmotriti ko je najbolja gradska ekipa koja je došla na proslavu kluba Lava Bar koji prema rečima vlasnika, ima najbolje goste u Beogradu. Pogledajte slike sa ovog događaja klub Lava Bar jubilej.

 

beogradnocu.com