vesti

Le Petit Bistro - tajna je u ukusu!

Kafe Le Petit Bistro nastao je iz želje da se stvori mesto na kome se uvek pije kvalitetna kafa, iz potrebe za podizanjem standarda ovog svakodnevnog rituala, sa idejom uvođenja novina. Mesto sa pristupačnim cenama, sa pozitivnom atmosferom, za svako društvo i za svaku priliku, za dobro raspoloženje.

kafe Le Petit Bistro

Fotografisano u Kafe Le Petit Bistro

Ovaj, relativno novi kafe na Novom Beogradu, koncipirao je i dizajnirao sam vlasnik lokala. S toga se može primetiti da je uloženo dosta truda u svaki detalj kafea. Unutrašnjim delom lokala dominiraju dugačak šank i udobne fotelje. Dva zida su od stakla, pa u lokalu ima dosta prirodnog svetla. Prosto stvoreno za uživanje uz prvu, a savršenu jutarnju kafu. Enterijer kafea Le Petit Bistro urađen je u kombinaciji crne, crvene i bež boje koje pružaju osećaj topline i udobnosti. Takođe, kafe poseduje i prelepu baštu s tendom koja uveče svetli u različitim bojama. Veoma inspirativno i primamljujuće. Le Petit Bistro prosto podiže raspoloženje i budi vašu kreativnost.

Le Petit Bistro

Fotografisano u Kafe Le Petit Bistro

Ovde se možete zagrejati pred ludi prestonički provod, uživati u opuštenom razgovoru sa prijateljima, ili intimnijem izlasku sa dragom osobom. U svojoj šoljici kafe možete zateći srce od pene, osmeh ili neki interesantan detalj koji će vam obeležiti čitav dan, ili vas makar na trenutak oraspoložiti. Obavezno posetite ovu divnu oazu na Novom Beogradu i dovedite svoje najmilije. Verujte nam na reč, biće Vam zahvalni.

Ponuda kafea Le Petit Bistro, pogodna za dnevnu varijantu, zasniva se na velikom broju specijaliteta od kafe, frapea, voćnih mikseva i kolača koje pravi Home Made Company. Kafe i kolači mogu se naručiti „za poneti“.

kafe Le Petit Bistro

Fotografisano u Kafe Le Petit Bistro

Le Petit Bistro u ponudi ima 60 pretežno domaćih vina, ali i nekoliko etiketa iz Francuske, Italije, Čilea i Argentine. U svakom trenutku sedam ili osam vina može se poručiti na čašu. Uz vina gosti mogu da poruče sireve i pršut. Imaćete osećaj kao da ste u najboljim vinskim podrumima.

Ljubazno osoblje kafea Vam je na usluzi od 09h - 01h.

Le Petit Bistro postao je redovna stanica svima koji su željni neobičnih ukusa, fantastične kafe i savršenog opuštanja i uživanja.

Zato nemojte razmišljati, već posetite ovaj kafe koji odiše luksuzom u svakom, pa i najmanjem detalju. Svoje mesto možete rezervisati Online ili preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44.

 

beogradnocu.com