Razno, vesti

Lefkada i najlepše plaže cele Grčke jednim klikom od vas.

Još malo – more vas čeka! Požurite dragi naši čitaoci. Škola je gotova, ispiti završeni, a neki odloženi, nema više čekanja i odlaganja, vreme je za more!

lefkada

Što pre rezervišete, bliži ste vašem putovanju iz snova, a ako odlažete, ostaćete bez ove sjajne ponude i letovanja o kojima se priča tokom cele godine. Upravo do ove subote, 7. juna, imate priliku da iskoristite popust za put na Lefkadu, pre nego što cene skoče! Budite deo najspektakularnijih žurki i letovanja koja ćete zauvek nositi u sećanju. Što pre rezervišite prve termine letovanja u prelepoj Lefkadi koje počinje već od 8. jula.

putovanje

Još nešto - vaš omiljeni portal beogradnocu.com vam daje popust od 10 eura ukoliko rezervišete kartu jednim klikom na Online rezervaciju! Zato požurite!

Nećete naići na ovako jeftin odmor nigde u gradu! A za sve vas koji ste već bili i sve vas koji još uvek niste bili na Lefkadi u gradiću Nidri, saznajte šta je to što ovo ostrvo magičnih plaža budi u ljudima!

lefkada more putovanja

Barovi, kafići, danju i noću, non-stop! Za dodatno vrelu atmosferu pobrinuće se DJ-evi koji od svake žurke naprave nezaboravno iskustvo! Ono što je sigurno, jeste da ćete biti na najlepšim plažama na Lefkadi, Porto Katziki, Egremni, Kathisma, Agiofilli, sa najpozitivnijom ekipom, iskusiti nezaboravni provod u najlepšim beach-barovima Copla i Sail Inn, a pored svega toga i videti glavni grad Lefkade, ruševine Apolonovog hrama, vodopad Nidri i još mnogo toga. Zato nemojte propustiti provod na ostrvu Lefkadi o čijoj lepoti priča ceo svet!

putovanja

Nakon prelepog putovanja, možete da pogledate vaše fotografije koje će naravno obeležiti fotografi portala beogradnocu.com, jer, mi smo uvek sa vama, i ne propuštamo dobre žurke i putovanja o kojima priča cela Srbija! Nemojte se više dvoumiti, jer vremena je malo, a cene skaču od ove subote, 7. juna.

lefkada1

Rezervišite vaše mesto i letovanje iz snova jednim pozivom na brojeve 063 34 34 33 ili 063 33 33 44 ili Online, i ostvarite fenomenalan popust!
Lefkada vas čeka!

 

beogradnocu.com