Kolumne

U poslednje vreme često možemo videti sledeći prizor: prelepe devojke sede same za stolom, dok su lepi momci takođe u muškom društvu. Niko nikome ne prilazi, ili je potrebno da se popije koja čašica više, kako bi opuštenije došlo do komunikacije.

stara-pesma-gosce-devojke

Otuđili smo se. Nekada je bilo sasvim normalno da muškarac devojku pita za ples. Nasmejali ste se? Ili vas je ovo podsetilo na priče vaših roditelja iz njihovih vremena? Razumljivo. Podestićemo vas da su moderne tehnologije poput mobilnih telefona doprinele da ovaj vid komunikacije polako nestane. Žene a i muškarci uglavnom vreme u kafani provode tipkajući po mobilnom telefonu. Kada vidite da je neko zauzet slanjem poruka mala je šansa da ćete ga prekinuti i prići mu. Zato, telefone u džepove ili torbe. Poruke možete kucati i kada ste kod kuće.

tdevojke

Kako god da zvuči, muškarci se zaista plaše lepih žena. Tačnije odbijanja. Pa će pre bezbrižno provesti vreme uz alkohol  i priču sa društvom, nego što će ostatak večeri razmišljati o tome kako je "popio korpu". Ako idete linijom manjeg otpora, manje ćete i dobiti.

muski

Sa druge strane postoje devojke koje ni po što neće prve prići momku, jer na svakom koraku možemo čuti priče da je muškarac taj koji treba da priđe. Ali posmatrajte to malo drugačije. Zašto biste bile odabrane. Odaberite vi.

devojke1

Devojke koje se čude zašto im niko ne prilazi,treba da se zapitaju kakav je njihov stav. Dakle, u koliko imate partnera, valjalo bi i logično je da nećete flertovati, ali ako ste slobodni, pokažite to suptilno. Žene znaju kako.

devojke

Ma koliko bio veliki, i Beograd je na neki način mali. Ljudi koji izlaze, uglavnom se međusobno poznaju. Makar iz viđenja. S toga mnogi ne prilaze devojkama jer razmišljaju da li će, ako budu odbijeni to saznati cela kafana već sutradan. I dok se mnogi vode onom čuvenom "šta ako" ova "slika "se neće promeniti. Zato, živite život. Ne plašite se odbijanja. Kafana i jeste mesto kako za provod tako i za upoznavanje novih interesantnih ljudi...

beogradnocu.com