Lepeza u Perperu, vesti

Lepeza u Perperu - nova  kafana na beogradnocu.com.

Kafana Lepeza u Perperu, čija je vlasnica Zorica Marković, otvara se u petak 31. januara. Kafana se nalazi u Omladinskih Brigada 18a, na Novom Beogradu. Od 22h pa sve do ranih jutarnjih sati, očekuje vas mnogo iznenađenja i atmosfera koju ćete dugo pamtiti. Bota i Dijamanti, od Nirvane do Silvane, Trubači, plesačice orijentalnog plesa, i mnoge javne ličnosti kojima ćete se iznenaditi, samo su jedan deo onoga što vam nudi spektakularna kafana Lepeza u Perperu! Drugi dan otvaranja u subotu, čekaju vas fenomenalne Zorica Marković, Saška Karan i Jelena Gerbec. Ne propustite!

Naša pevačka zvezda Zorica Marković odlučila je da vas obraduje novim mestom za najbolji provod, jer ko zna, zna. Zato, ne propustite ovu fenomenalnu priliku da se provedete zaista neverovatno. Očekujte na otvaranju kafane Lepeza u Perperu u petak neočekivano! Kafanska muzika, kafanska atmosfera, gosti iznenadjenja…. Rezervišite svoje mesto što pre! Naravno, pristojne cene za svačiji džep se u kafani Lepeza u Perperu podrazumevaju kao i besplatan ulaz uz rezervacije.

Uzbuđenje raste, a mi vas čekamo. Bilo kuda, sa vama beogradnocu.com svuda!  Kafana Lepeza u Perperu brzo će zagospodariti svim noćnim provodima, jer je repertoar koji se ovde nudi autentično kafanski, onaj koji tražite kada god pomislite na kvalitetnu kafansku zabavu. Kafana Lepeza u Perperu nudi baš to, njeni izvođači poznaju pravi narodnjački reperoar i pogodiće svaku pesmu koju volite kao i momenat kada treba da je izvedu.

Od kafane Lepeza u Perperu nemoguće je sakriti osećanja, ona je kraljica emocija i skrivenih želja, dopreće do vas znalački onako kafanski i pružiti vam sve što od idealnog provoda očekujete, čak i više od toga. Kafana Lepeza u Perperu i svi njeni sadržaji osmišljeni su baš za vas i vaše kafanske potrebe. Kafana Lepeza u Perperu potpuno neodoljiva, jedinstvena po sadržajima koje nudi i zato ćete je voleti i rado svoje vreme poklanjati upravo njoj!

Rezervacije za otvaranje kafane Lepeza u Perperu i ostale dane možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, a bićemo sa vama i na večeri otvaranja kafane Lepeza u Perperu!

 

beogradnocu.com