Beograd, Najave, Splavovi, vesti

Iz četvrtka u četvrtak, Let’s go dancing vas na Povetarcu vodi u celovečernje đuskanje uz zavodljive zvuke elektronske muzike. Ovog četvrtka, za di-džej pultom naći će se ekipa poznata po odličnom provodu i energičnim setovima, Cavin Viviano, Oakich i Aero, a b2b setom pridružiće im se Lena Glish i Dumanya, di-džejevi iz organizacije Haos. Udruženim snagama, pokazaće vam kakav vas haos čeka u šumi na HillsUp festivalu na Zlatiboru od 15. do 17. jula. No, pre haosa u šumi, spremaju vam haos na vodi i pravu oluju deep, tech, progressive house i techno muzike, koju će pratiti pozitivne vibracije uz koje ćemo dočekati svitanje na svima omiljenom party brodu. Vidimo se večeras!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Povetarac-1-1

Fotografisano na splavu Povetarac

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com