Najave, vesti

Petroland, oazu zabave na osam hektara, čine šest bazena s različitim efektima, više od dvadeset najvećih i najbržih tobogana u Srbiji, prostrane plaže, sportski tereni i brojni ugostiteljski objekti. Geotermalna voda temperature oko 46°C, koja izvire iz dubine od 800 metara, omogućava da sezona traje duže, od aprila pa čak do oktobra meseca, dok moderna tehnologija obezbeđuje hlađenje vode tokom letnjih vrućina. Ove, već pete sezone rada, Petroland posećuju kako turisti iz Srbije tako i iz inostranstva.
Aquapark 1

Od atrakcija možemo izdvojiti:
Tobogane:  neki od najzanimljivijih tobogana su: Black Hole dužine 128m, King Slide dužine 123,5m, a najviši je Kamikaza na visini od 18 m.

Aqua Park Hill & King Tower
Bazene: bazen za relaksaciju, bazen sa talasima, "divlja reka", "dečiji raj" i 2 bazena za spuštanje sa tobogana (u svim bazenima temperatura vode je od 25 do 32℃).
Pool
Igrališta: 3 sportska terena (fudbal i odbojka na pesku i travnate površine za razne sportske aktivnosti) i multifunkcionalni teren sa veštačkom travom. U okviru igrališta postoje fitness sprave.
Beatch wolley
Plaže: 4 velike prostrane plaže sa suncobranima i 2000 ležaljki čije je korišćenje besplatno.
Aqua Park Panorama 01
Ugostiteljske usluge: 6 lokala za hranu i piće i karipski bar u kome se mogu probati razni kokteli kao i nekoliko manjih objekata za prodaju sladoleda, kokica, slatkih i slanih poslastica.
TWISTER
Dopunske usluge:
-Foto studio
-Animatori za decu i odrasle
-Info pult
-Profesionalna spasilačka služba i služba obezbeđenja
-Pristup bazenima i toaletima je prilagođen invalidima
-Iznajmljivanje ormarića i trezora je besplatno
-Svlačionica sa ormarićima
-Besplatan parking na prostoru od 2 hektara (obezbeđena su parking mesta za autobuse i osobe sa posebnim potrebama), postoji parking za bicikle
-Postoji mogućnost plaćanja karticom i besplatna wifi zona
-Mogućnost organizovanja raznih događaja, team building aktivnosti za firme, grupnih poseta.
Aquapark 2
Cenovnik ima širok spektar: Postoji mogućnost kupovine raznih vrsta ulaznica od dnevnih do sezonskih, ulaznice za decu, đake, studente, penzionere, osobe sa posebnim potrebama, trudnice, odrasle, kao razne vrste  porodičnih ulaznica (koje su povoljnije nego kada bi se kupovale pojedinačne ulaznice za decu i odrasle), dok deca do 90 cm imaju gratis ulaz. Ukoliko kupite ulaznicu za sedam ili trideset ulazaka, možete obezbediti ulaznice po znatno nižim cenama. U cenu ulaznice uključeno je korišćenje svih atrakcija. Sredom je happy day akcija “Super sreda” kada će za vreme cele sezone ulaznice za sve koštati 600 dinara. Ponedeljak je posvećen porodici kada je na snazi akcija “Porodični ponedeljak” kada svaki član porodice plaća ulaznicu po ceni od samo 600 dinara po osobi.
Aquapark 3
Petroland - oaza zabave i dobrog provoda za sve naraštaje, mesto je kroz čije kapije ne prolazi stres svakodnevnih obaveza, sekiracija i nevolja. U AquaParku Vas čeka puno zabave, adrenalina, ali i opuštanje i relaksacija. Dođite i prepustite se uživanju, jer AquaPark je upravo ono što Vam treba, a to je odmor za dušu i telo! Posetite AquaPark PETROLAND Bački Petrovac, jer je to mesto gde ćete doživeti čaroliju. Više informacija možete pronaći na sajtu www.petroland.rs kao i na facebook profilu www.facebook.com/aquaparkpetroland.
Aquapark 4

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com