vesti

“Lets be weird together” na splavu Drastor Play.

Dragstor Play je novi beogradski zimski klub i za kratko vreme je postao jedan od najposećenijih mesta. Ljubitelji elektronskog zvuka ove zime moći će da uživaju u ovom klubu svakog vikenda - petkom i subotom uveče.

splav Dragstor Play

Fotografisano na Splav Dragstor Play

Svakog petka, splav Dragstor Play rezervisan je za događaj “Let’s be Weird Together”, koji šalje poruku ljudima, da ispadnu iz svakodnevnih šablona mainstream-a. To je Event koji govori ljudima da se okrenu kulturi, artu, sexu, slobodi uma i ljubavi. Tokom proteklih vikenda na splavu Dragstor Play bilo je prepuno. Veliki broj ljubitelja haus muzike pravilo je gužvu ispred ulaza, čekajući da uđu na svoj omiljeni splav.

splav Dragstor Play

Fotografisano na Splav Dragstor Play

Svake nedelje ovde možemo videti urbanu gradsku ekipu i lepa vesela lica koja veoma brzo preplave dens podijum.  Žurke počinju tačno u ponoć, a za gramofonima vas čekaju rezidenti kluba koji puštaju najbolje hitove elektronske muzike i podižu atmosferu u visine. Naravno, svakog vikenda srešćete i poznata lica poput glumaca, pevača, diplomata i mnoga druga. Domaćini splava Dragstor Play su glumci i braća Sergej i Bane Trifunović i maneken Vlada Vuksanović.

Dakle, očekuje nas duga i vrela zima uz Dragstor Play! Sada kada znate gde ćete biti svakog vikenda, treba samo da obavestite društvo i spremite se za odličan provod!

splav Dragstor Play

Fotografisano na Splav Dragstor Play

U iščekivanju Lets Be Weird Together - petka na Dragstor Play koncept splavu, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda. Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com