Dragstor Play, vesti

Lets be weird together i u Novoj godini.

Za sam početak 2014. valja izabrati samo ono najbolje. Baš zbog toga je vaš omiljeni portal beogradnocu.com tu da vas uputi na vodeća prestonička mesta kada je noćni provod u pitanju. Ukoliko ste ljubitelj dobrog provoda pravi izbor za vas je klub Dragstor Play. Serija najboljih house žurki u gradu nastavlja se i u Novoj godini, na vama je samo da budete deo njih!

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

U klubu Dragstore Play očekuje vas senzacija uz neponovljive zvuke house muzike najpopularnijih i najtraženijih dj-eva u regionu i to u petak, 3. januara. Lets be weird together žurke beleže nezapamćenu posećenost i provod u rangu sa popularnim svetskim klubovima na visokom nivou. Pravi klaberi ne smeju propustiti ovaj jedinstveni događaj.

Dragstor Play inače predstavlja zimski Lounge Bar i klub i nalazi se u unutrašnjem zatvorenom delu letnjeg Splava Play. Iako novootvoreno, mesto je već poznato po vrhunskoj atmosferi i kvalitetnim haus setovima gradskih di-džejeva. Iz velike ponude beogradskih mesta za provod izdvaja se i kao jedno od omiljenih mesta ljudi iz javnog života.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Ukoliko budete propustili Lets be weird together ovog petka, već u subotu 4. januara vas očekuje spektakularan provod kada se održava popularno Dragstor Veče. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Dragstor Play možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada. Oslobodite se mainstream šablona, okrenite se opuštenom dance podijumu i miks pultu!

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. U iščekivanju Lets Be Weird Together žurke, pogledajte fotografije proteklih dešavanja. Naša galerija nesumnjivo će vas inspirisati da klub Dragstor Play bude vaš nezaobilazni izbor i u 2014. godini.

 

beogradnocu.com