Jimmy's, vesti

Lexington Band na splavu Jimmy’s.

Ne propustite najekskluzivniji doček Srpske Nove godine 2014. samo na splavu Jimmy’s! Za dobar provod i fantastičnu muziku će se pobrinuti Lexington Band i gost iznenađenja koji će izaći na scenu tačno u ponoć! Za house muziku u pauzama biće zadužen DJ Viiper i DJ Njegoš. Pravac na Jimmy’s i žurka može da počne!

splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Vaš provod na splavu koštaće samo 15 eura, a u cenu karte ulazi neogranićena konzumacija domaćih i stranih pića. Tokom čitave ove večeri, moćićete da konzumirate sve vrste vina, pivo, viski, vodku, džin, pelinkovac, džin-tonik, đus-vodku i ostala mix pića. Besplatni su i kokteli poput Mai tai, Sex on the beach, Blue lagoon, Tequila sunrise... Naravno, od bezalkoholnih napitaka, na raspolaganju su svi gazirani i negazirani sokovi. Sjajna ponuda na splavu Jimmy’s, a na vama je da je ne propustite!

splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Ukoliko želite da rezervišete barski sto, doplata na cenu karte je 15€, za visoko sedenje je 50€, za koje se dobija gratis flaša stranog pića po izboru. Za separe se doplaćuje 90€ uz koji se dobija gratis flaša stranog pića po izboru i šampanjac. VIP Separe se doplaćuje 120€, a centralni separe 200€ za koji se dobijaju dve flaše stranog pića po izboru i šampanjac. Ukoliko želite da sedite u separeu ispred bine izvođača, cena doplate je 300€, a dobijate tri flaše stranog pića po izboru i šampanjac.

Naravno, da ne zaboravimo, iako je zimska sezona još uvek u toku, splav Jimmy’s poseduje i grejanje, pa nećete morati da brinete o niskim temperaturama. Na vama je samo da se opustite i uživate u najboljoj muzici i vrhunskoj atmosferi koja vas očekuje.

splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Splav Jimmy's okuplja najkvalitetnije gradske ekipe i poznat je kao mesto na koje dolaze poznate ličnosti, sportisti i najlepše devojke. Prelep ambijent splava Jimmy's, prijatno i veoma profesionalno osoblje, kvalitetan muzički program i sjajna atmosfera su dobar razlog zasto baš na ovom splavu treba da dočekate Srpsku Novu godinu.

U išekivanju dočeka Srpske Nove godine na splavu Jimmy’s pogledajte našu galeriju fotografija i rezervišite svoje mesto. To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com