vesti

Lexington Band u klubu Hill.

U četvrtak 9. januara u klubu Hill nastupiće jedan od najtraženijih bendova u regionu, pop sastav Lexington Band. Momci najavljuju izuzetno dobru i vrelu atmosferu, sa dosta iznenađenja i dobrog provoda.

klub hill

Fotografisano u Klub Hill

Lexington Band iza sebe ima jako uspešnu godinu tokom koje ih je čulo više od pola miliona ljudi.  Novu Godinu dočekali su u budvanskoj diskoteci Trokadero u kojoj već drže rekord po posećenosti i koju su samo tokom prošlog leta punili preko 20 puta. Prvog dana 2014. nastupali su u Ulcinju gde su takođe napravili pravi spektakl, a ovog četvrtka biće vaši domaćini u prestoničkom klubu Hill.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Gosti kluba Hill moći će da uživaju uz hitove poput “Dobro da nije veće zlo”, zatim numere “Donesi”, “Pijane usne”… Pored spomenutih čuće se i duet “Dve čaše” koji su momci iz Lexington Band-a snimili sa novosadskom grupom Tribal, kao i balada “Nina” kojom se ovaj sastav uspešno predstavio na Radijskom Festivalu. Ova numera posebno se dopala pripadnicama lepšeg pola, pa se mnoštvo njih očekuje i u publici. Naravno, tu je i hit "U srce udaraj" čiji je spot nedavno sniman na nekoliko lokacija u dve različite države - malo u Francuskoj, malo u Srbiji.

U iščekivanju ovog fantastičnog dešavanja pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji provod u gradu koji su naši fotografi zabeležili u klubu Hill. Ono što je sigurno fotografije će vas garantovano inspirisati da budete deo jedinstvenog provoda.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervacije za nastup Lexington Band-a, ali i za sva ostala dešavanja u prestoničkom klubu Hill, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Pratite nas i prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima beogradskog noćnog provoda.

 

beogradnocu.com