Vanilla, vesti

Lexington Bend i Adil u Vanilli.

Ukoliko ne znate gde da izađete na početku ove zimske sezone, beogradnocu.com vam nudi najbolje predloge. Klub Vanilla je pravo mesto na kome možete doživeti noćni provod na najlepši način! Žive svirke, dobra ekipa, velika gostovanja i poznata lica su karakteristika kluba Vanilla.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Ovaj utorak rezervisan je za nastup Lexington Benda u jednom od najposećenijih klubova u gradu, a vaše je samo da dođete. Lexington Bend je sve traženiji upravo zbog fenomenalne atmosfere i sjajne žurke koju pravi na svojim nastupima i dobrog raspoloženja koje vrlo lako prenose na publiku.

Grupa Lexington je počela sa radom 2004. godine u Beogradu. Simbolika reči Lexington uvek je bila oličenje glamura, elegancije i ozbiljnosti što i jeste imidž ove grupe. Interesantno je i to da su svoj prvi nastup imali u malom istoimenom lokalu. Grupa Lexington je svojim dugogodišnjim radom i trudom uložila dosta napora da pruži svojim sve mnogobrojnijim fanovima nastupe širom naše zemlje i u zemljama bivše Jugoslavije. Pored mnogobrojnih hitova i albuma, poslednja pesma koju su snimili je "U srce udaraj", a čeka se izlazak njihovoj drugog studijskog albuma.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Klub Vanilla predstavlja idealno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre muzike i žive svirke, a ova sreda je dan koji ne smete propustiti! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u Vanilli fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.

U sredu 4. decembra, nastupiće niko drugi, do Adila! Adil Maksutović je mlada zvezda koja je doživela neverovatan uspon i koja sa samo dva albuma i hit singlovima “Ne mogu bez tebe ja” i “Nikada” sigurno gazi stazom uspeha do najvećih muzičkih visina. Rođen je u Beogradu, gde je mnogo godina “sticao pevačku reputaciju” i velikom brzinom postao popularan pevač. Pesma “Ne mogu bez tebe” bila je na mnogim listama širom zemlje i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Ne propustite vrhunski provod u klubu Vanilla.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Ukoliko propustite nastupe Lexington Benda i Adila, u petak možete uživati uz fantastičnu Marinu Tadić, dok će u subotu vaši domaćini biti Jadranka Barjaktarević i Nenad Jovanović. Rezervacije za večerašnji nastup Lexington Benda, kao i za sva predstojeća dešavanja u klubu Vanilla možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com