Jimmy's, vesti

Lexington bend svakog četvrtka.

Jedan od najpopularnijih domaćih bendova današnjice večeras nastupa na novom splavu, splavu Jimmy's.

splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Četvrtak uveče je pravo vreme da uživate u vrhunskom provodu uz muziku Lexington benda na splavu Jimmy's. Iako je nedavno otvoren, splav Jimmy's je već postao omiljeno mesto za izlazak mnogim  beograđanima. Od kada je otvoren do danas splav Jimmy's je ugostio mnoge poznate pevače koji su napravili pravi dar mar. Grupa Miligram i Viki Miljković su samo neka od imena koja su na ovom splavu napravila žurku koja je trajala do jutra.

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Ovaj prestonički splav odmah su zavolele mnoge poznate ličnosti pa su se tako od samog otvaranja do danas tamo provodili Ceca, Kaja i njen verenik Junior Jack, Romana Panič i mnogi drugi.  Svima njima je bilo fenomenalno, a biće i vama koji večeras dođete na splav Jimmy's da uživate u vrhunskoj žurci koju večeras priprema Lexington bend. Inace Lexington bend će tokom celog leta nastupati na splavu Jimmy's svakog četvrtka, što je prava ekskluziva.

Pogledajte u galeriji slika kakav se provod održava na ovom novom, ali već popularnom splavu.

Čekamo vas da budete deo istorije najboljeg clubbing-a na Balkanu, najboljih žurki i najboljih kafanskih boemskih noći u Beogradu.

 

beogradnocu.com