vesti

Lexingtonski četvrtak.

Klub Hill je jedan od najboljih klubova u gradu, odličan izbor, ako tragate za mestom najbolje zabave. U četvrtak u ovom fantastičnom klubu očekuje vas extra iznenađenje i vrhunski provod uz najtraženiji bend u zemlji, a to je sjajni Lexington Bend koji je garancija najbolje zabave, ovo je bend koji je pre svega veoma kvalitetan i koji zna da digne klub na noge i drže atmosferu do poslednje pesme.

klub Hill

 Fotografisano u Klub Hill

Uz ''Donesi'', ''Dobro da nije veće zlo'', vaš Lexingtonski četvrtak će biti idealan. Mnogi kritičari tvrde da je Lexington Bend najpersepktivniji sastav koji se kod nas pojavio u posledjih desetak godina i zaista gde god Lexingtonci sviraju uvek je puno i najveselije, klubovi se otimaju za ovaj bend i zaista je su u pitanju odlični zabavljači, vrhunski performeri i nepogrešivo najbolji interpretatori koji će vaš četvrtak u klubu Hill pretvoriti u izlazak godine.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Klub Hill je u svemu fenomenalan od atmosfere, preko ambijenta do usluge sve je zaista savršeno i klub Hill se uvek trudi da budete maksimalno ispoštovani i veseli, a u četvrtak Lexington Bend će napraviti veselje za pamćenje jer sa njima je uvek najbolje, njihov album ''Kako je tako je'' i u četvrtak u klubu Hill će biti sastavni deo zabave, inače tajna uspeha ovih zgodnih i harizmatičnih momaka se krije u autorskom radu koji publika pozdravlja sa velikim simpatijama, jer je reč o zvuku koji je publika godinama sa nestrpljenjem očekivala i koji je Lexington Bend vratio na velika vrata.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Klub Hill je mesto savršene zabave. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi smo redovni u klubu Hill, fotografije koje odatle donesemo su fantastične, samo zbog vas, nemojte nas ostaviti bez svog osmeha ni u četvrtak, vidimo se!

 

beogradnocu.com