Stefan Braun, vesti

Lift u Nemanjinoj 4. ponovo ide na deveti sprat!

Večeras se otvaraju vrata kluba Stefan Braun i jedanaesta sezona noćnog provoda u Beogradu. Dobro raspoloženje je sve što vam je potrebno i najbolji provod u prestonici zabave može da počne!

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Večerašnjem spektaklu otvaranja prisustvovaće svi DJ - evi ovog kluba sa kojima ćete moći da uživate u toku naredne sezone.

Klub Stefan Braun je predviđen za sve ljude koji umeju da cene noćni život i dobru zabavu.
Ogroman šank na sredini, prepun šarmantnih barmena je centralno mesto kluba gde se prave najprodavaniji kokteli. Ser Žile, Alexa, Asyixe, Blue Frog, Red Fog, samo su jedni od mnogih koji nestaju brzinom svetlosti sa šankova. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, barmeni atmosferu u klubu dovode do vrhunca, kada i većina gostiju, pretežno atraktivne devojke, završe igrajući na šanku.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Stefan Braun je jedini klub koji radi svih sedam dana u nedelji, i kao do sada, ima raznovrsne tematske programe. Sutra imate priliku da uživate uz New Club Sound, dok vas u subotu očekuje Commercial House veče, sa najnovijim disco - house hitovima. Nedeljom, kao i prošle godine nastupaće „Extra Orchestra“ bend. Tradicionalno, ponedeljkom u klubu Stefan Braun očekujte veče poznatih koji će raditi za šankom i skupljati dobrovoljne priloge za ustanove, institucije i pojedince kojima je pomoć najpotrebnija, a za dobar provod pobrinuće se DJ Vlada. Utorak je ostao rezervisan za muziku devedesetih, dok je sredom dobro poznati house zvuk.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Očekuje vas neprevaziđena vrhunska zabava, kvalitetna muzika i uvek ljubazno i raspoloženo osoblje koje će vam svako veče učiniti nezaboravnim. Pogledajte fotografije u našoj galeriji iz prethodne sezone i uverite se sami o kakvom provodu je reč.

Zato, svi vi koji dolazite i oni koji će tek doći, učinite svoj provod nezaboravnim i rezervišite na vreme vaše mesto u klubu Stefan Braun! Rezervacije možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com