vesti

No Limits Band u kafani Kafanica Radost.

Ako ste željni prave kafanske radosti svoje parče boemske legende potražite u kafani Kafanica Radost. Ovde je sve tako radosno da ćete zaboraviti sve svoje probleme i popeti se na kafanski sto dobrog provoda, jer Kafanica Radost za vas priprema specijalno iznenađenje, večeras u najveselijoj kafani u gradu nastupa No Limits Band, što znači da slobodno možete da se prepustite najluđem provodu u gradu.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Ovde dobar provod nije ni malo slučajan, a još kad zasvira i zapeva No Limits Band radost se sama pomalja na vašim licima u najboljoj od svih kafana u gradu kafani Kafanica Radost. Ovde vlada boemsko ludilo, starogradska nirvana, ovde je haos do zore i uvek se dolazi po još, jer to je ta najveselija u gradu Kafanica Radost, vaša boemska uzdanica.

kafana Kafanica Radost

 Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost je luče boemske serenade, one koja se otpeva jednom, a pamti dok god ste živi. Ovde devojke imaju posebne tehnike zavođenja, dolaze najzgodniji momci u gradu, a muzika nije najbolja nego bolja i od najbolje, posebno ako je to No Limits Band. Boris Čolić i Cool Bend se za vas raduju petkom u kafani Kafanica Radost, a gde bi bili vaši Radosni Tamburaši nego zajedno sa vama u subotu u naboljoj srpskoj  kafani Kafanici Radost.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Radujmo se zajedno u kafani Kafanica Radost, rezervaciju u narjadosnijoj kafani na svetu možete izvšiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Fotografi portala beogradnocu.com, su se radovali sa vama u kafani Kafanica Radost i u našoj galeriji fotografija možete pronaći razlog da bezuslovno budete  srećni, a to možete samo u kafani Kafanica Radost.

 

beogradnocu.com