Limun Žut, Najave, vesti

 

Ove nedelje u popularnoj kafani na Zvezdari, kafani Limun Žut, tokom cele nedelje moćićete da uživate uz, malo je reći niske, cene pića kao i uz odličnu muziku!

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

U utorak, nastupaće Bend Čeznem za lovom i moćićete da pijete sve rakije za 99, 00 dinara. Već u sredu stiže nereano, donekle i duhovito sniženje: naime, sve rakije će Vas koštati onoliko kolika je trenutna tempreatura! U četvrtak u kafani Limun Žut čeka Vas čuvena "Papas Yania",strani i domaći rok, kao i narodna muzika! U petak opet nastupa Bend Čeznem za lovom, 
dok u subotu za Vas svira Taške Bend. U nedelju opet jedna zanimljiva akcija koju ne smete da propustite: u nedelju će svako platiti rakiju onoliko koliko godina ima!

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Svaki dan u ovoj kafanai zagarantovan dobar provod i jeftino piće. Pridružite nam se.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju narednih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.