Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Bend lepršave letnje muzike i energije koji stiže sa ostrva Brač, Ljetno kino, nastupiće ne letnjoj sceni Bitefartcafe kluba, 25. juna, samo par dana nakon kalendarskog početka leta. Ljetno kino nastavlja da unosi radost u srca publike, na žalost bez svog druga, Vlade Divljana, a u čast ovog velikog čoveka.

“Naša misija je zabaviti ljude na način na koji bi volio da netko zabavi mene. To je težak zadatak! Biti muzičar nije bajno, ali velika je sreća kada ti je posao uveseljavati sebe i druge. ” kaže Mladen Jurčić, osnivač Ljetnog kina i bivši član legendarnih bendova kao što su Azra, Film i Vještice.

Ljetno Kino

Zahvaljujući neobičnoj postavci sa akustičnim gitarama, ukuleleom, klarinetom, bubnjem koji tera na ples i predivnim višeglasnim pevanjem, poreklom sa jadranskog ostrva Brač, Ljetno kino je unikatan bend na ovim prostorima i pravi simbol radosti i lakoće života koje donosi najtoplije godišnje doba. Činjenica da nastupaju kao trio, bez suvišne opreme, omogućuje da leti stanu u omanji ”gumenjak” i prebacuju se s ostrva na ostrvo, tamo gde bendovi s uobicajenom postavom instrumenata ne mogu. Na njihovom repertoaru se nalaze samo pesme koje iz nekog razloga vole, a koje u originalu pripadaju potpuno različitim stilovima i razdobljima. Ono što njihove izvedbe ovih pesama izdvaja je unikatan zvuk, minimalistički spoj akustičnih instrumenata i pankerske energije.

klub Summer Stage Bitef

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

Bend takođe napominje da će svaki njihov koncert u Beogradu biti posvećen Vladi i da će svirati onako kako je on voleo da sviraju sa njim - s puno dobre volje i da to veče budu najbolji. Pripremite se za pravi letnji užitak, u klubu kome je leto drugo ime.

klub Summer Stage Bitef

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

klub Summer Stage Bitef

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

 

beogradnocu.com