Kolumne

Noć ima svoje čari. Dobra atmosfera, raspoloženje, piće, mesto i društvo. Dopao vam se dečko kog ranije niste sretali u gradu. Sevnule su varnice, i pao je poljubac. Ponela vas je atmosfera, poljubac vam se dopao, ali kada je došlo do fajronta, shvatili ste da vam se vaš "ljubavnik" ne dopada. Da nje vaš tip. Da vam se ne sviđaju njegovi maniri i milion ostalih sitnica. Kako uteći u ovako neprijatnoj situaciji?

kiss

Za početak, potrudite se da se i vi ne svidite njemu. Sve svoje kvalitete pokušajte da prikrijete. Ispričajte najgluplji vic na svetu, i recite kako se on (vic) mnogo dopada vašem dečku. Dakle, nonšalantno mu stavite do znanja da ste zauzeti. Nećete ispasti svetica, ali ćete rešiti pola posla.

kiss-2

Čuvene drugarice uvek mogu imati dobru ulogu u ovakvim sitaucijama. One mogu ispričati da često to radite kada popijete, i da se sutradan gorko kajete. Muškarcima se ova informacija neće dopasti. Telefonirajte, sklonite se u stranu, i pozovite taksi, a kada vozilo stigne, brzinski se pozdravite i recite da jako žurite. Nikako ne prihvatajte da vas on odbaci do kuće, pa makar i pešačile do Banovog brda. Broj telefona? Dobra stara fora, recite da ste danas kupili nov broj koji ne znate napamet. Baterija prazna... Recite mu da vas pronađe na društvenim mrežama, pa neka vam se i omakne koje slovo u prezimenu. Kada ste već "u sosu" budite u sosu do kraja...

Napomena: Devojke na slikama nisu ni u kakvoj vezi sa tekstom.

beogradnocu.com