Magazin

Crveni karmin u večernjoj varijanti izgleda zavodljivo i seksi. Pored toga, nanošenjem crvenog karmina vaši zubi izgledaju belji a osmeh blistaviji. Međutim, šta se dešava ukoliko ste na dobroj žurci, sa voljenom osobom, gde su poljupci neminovni? Kako sačuvati besprekornu šminku, a ne izgledati kao klovn posle nekoliko strasnih poljubaca? Evo nekoliko saveta stručnjaka.

kasina10 karmin

- Postoje mat karmini koji traju i do 24h. Vrlo su postojani a mogu se naći po veoma pristupačnim cenama. Na sreću mnogih dama, ovi karmini trenutno prednjače u odnosu na karmine koji u sebi imaju sedef, ako govorimo o trendovima. Oni koji koriste društvene mreže primetili su da i mnogi šminkeri svetskih zvezda koriste upravo njih. Ipak postoje mali trikovi koje možete upotrebiti. Recimo, pre nanošenja karmina četkicom za zube istljajte usne kako biste skinuli takozvani sloj mrtve kože, da bi vam usne bile potpuno glatke. Potom na usne nanesite vrlo tanak sloj tečnog pudera. Nakon toga, četkom nanesite takođe tank sloj pudera u prahu. Kada to uradite na celu površinu usana nanesite olovku u crvenoj boji. Važno je da to uradite precizno. I na samom kraju nanesite karmin. Sjaj nije neophodan - rekla nam je poznata šminkerka Marija Konstantinović.

Drage dame, sada kada znate kako, ostaje vam samo da pronađete sa kim ćete isprobati da li saveti deluju. Naravno, u koliko već nemate jaču polovinu. U svakom slučaju, opustite se i uživajte. Mislite na dobar provod, a ne na šminku. 

Kako se to tacno poljubac isplati

beogradnocu.com