Beograd, Klubovi, Najave, Tramvaj Pub, vesti

I ove nedelje kao i svake do sada Klub Tramvaj Pub ima isplaniran fenomenalan muzički program koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Bilo da odlučite da izađete u sredu kada će za vas pevati Matična Ploča ili četvrtak kada će vas na ples naterati Harmony band (rock, soul, funk i sl.) nećete se pokajati.

tramvaj pub devojke

Fotografisano u Klubu Tramvaj Pub

U petak će za super provod biti zadužen Žigolo Bend dok vas u subotu vas očekuje totalno otkačena svirka i luda atmosfera obezbeđena od strane Libra Band-a, a u nedelju vas zabavlja Bend VIII2. Odaberite jedan (ili više) dan(a) i svratite da se opustite uz kvalitetnu muziku i vaše omiljeno piće. Vidimo se!

tramvaj masaFotografisano u Klubu Tramvaj Pub

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkogCall Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com