Dragstor Play, vesti

Love with “The Girl Next Door”.

Čitave nedelje, a posebno večeras, sve nam miriše na ljubav. U okviru “The Girl Next Door” Eventa, ovog petka, 14. februara, klub Dragstor Play proslaviće - Ljubav.

Ono u čemu je ovaj klub večeras drugačiji od drugih jeste, jer poziva sva usamljena srca i ljude koji nisu zaljubljeni da se zaljube na ovaj divan dan! Neka Dragstor Play bude mesto vaših novih ljubavi ! Poljubite vašu pepeljugu i princa tačno u ponoć! Neka magija počne…

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Klub Dragstor Play, iz vikenda u vikend nudi izvanredan provod, a ovog petka vam je pripremio mnoga iznenađenja.  Kao i svaki put do sada, Dragstor Play ima da se trese u disco - house ritmu, a na vama samo da se pobrinete da dođete. Na "meniju" ove večeri će biti di-džej set poseban za Dan zaljubljenih. Sve ostalo prepustite klubu Dragstor Play koji će vas nasmejati, razveseliti i prirediti vam veče za pamćenje.

Jedno je sigurno, čekaju vas setovi puni energije koju će ovaj fantastičan i urbani klub preneti na sve vas! Naravno, ni u subotu 15. februara neće izostati dobar provod i vrhunska atmosfera kad je Dragstor Play u pitanju. Ne propustite, već svima dobro poznato Dragstor Veče, koje ćete pamtiti do narednog vikenda.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Kod Muzeja savremene umetnosti, na Ušću, čeka vas profesionalno osoblje, vrhunska usluga i pristupačne cene pića. Ono što klub Dragstor Play izdvaja od ostalih jeste sofisticirani enterijer, kao i najsavremenije ozvučenje i rasveta koje se moze naći na našim prostorima.

Da je u klubu Dragstor Play uvek ludnica svedoče fotografije u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com pobrinuli su se da vam na što verniji način prenesu atmosferu iz ovog kluba. Vrhunski osećaj, house setovi gradskih di-džejeva i domaćini Dragstor Play splava čine svaki vikend nezaboravnim za našu prestonicu i clubbing. U prepunom klubu izdvajaju se i brojna poznata lica koja ovde dolaze, zato budite i vi među njima.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Prošle nedelje gost Dragstor Play-a bio je ruski milijarder Viktor Prokhorov kao i nekoliko reprezentativaca odbojke i vaterpola, i preko 30 najatraktivnijih manekenki iz Srbije ali i iz bivše Jugoslavije. “The Girl Next Door” je svetski Event koji se svakog petka održava u klubu Dragstor Play, a u centru pažnje su atraktivni muškarci iz sveta biznisa modelinga i sporta.

Rezervišite vaše mesto na vreme – putem našeg korisničkog Call Centra063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji klupski provod u gradu! Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com