Loft, vesti

Lovebirds u klubu Julian Loft.

Solo projekat nemačkog producenta Sebastiana Doeringa, Lovebirds, nastupiće u klubu Julian Loft u ovu subotu, tačno u ponoć! Ovo će biti prvi put da nastupa u Beogradu, a poznavaoci već znaju koliko jedinstven ume da bude Lovebrids za DJ pultom.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Set ovog Dj-a je kao putovanje kroz vreme, u zvukove iz ’70-ih i ’80-ih, ali upakovane u modernu klupsku muziku. Lovebirds će za DJ pult izaći tačno u ponoć, a nakon njegovog nastupa muzičko kormilo preuzeće rezident večeri, Miss Millie.

klub Lovebirds

Fotografisano u Klub Loft

Dan ranije, u petak 13. decembra, klub Julian Loft takođe priprema pravo iznenađenje za posetioce kluba. Naime, veče će biti inspirisano famom koja vlada oko datuma „Petak 13.“, ali stroga pravila kluba zabranjuju da nam kažemo više – zato dođite u Beton halu, i saznajte više! Naravno, fantastični provod je zagarantovan.

Do kraja sezone takođe spektakularno! Tom Novy nastupiće u Loft-u 20. decembra, a serija gostovanja stranih DJ-eva biće zaokružena kada 26. decembra za DJ pultom kluba budu nastupili Frau Casio i DJ Mendo.

klub Lovebirds

Fotografisano u Klub Loft

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com